Emotionele Ondersteuning

De etherische oliën van DoTerra zijn zeer geconcentreerd. Bij eenvoudig ruiken aan een flesje of gebruik in een diffuser komen de aroma's van de oliën vrij en hebben hun uitwerking op lichaam en geest.
Ons reukzintuig is het meest krachtige zintuig dat we hebben. Via de neus bereikt de geur het limbisch systeem in de hersenen ook wel het emotionele brein genoemd. Dit gedeelte van de hersenen is verantwoordelijke voor ons gevoel en de lichamelijke uitwerking hiervan. 
Hier wordt een geur herkend en wordt er een bepaalde reactie aan gekoppeld. Zo komt het dat je 'ongezonde' geuren zoals gas herkend en brengt ons in actie. Maar het heeft ook invloed op onze emoties. Zo kan een etherische olie een verkwikkende, opbeurende, motiverende, enthousiasmerende, rustgevende, aardende of nog andere positieve invloed op  hebben.
DoTerra heeft hier een mooie set voor ontwikkeld. De oliën zijn los te bestellen als ook in een mooi bewaardoosje.
Behalve de genoemde set zijn er natuurlijk nog veel meer oliën die ingezet kunnen worden vanwege hun positieve werking op onze emoties. Meer weten? Maak een afspraak voor een GRATIS 'emo-olierondje' bij mij of vraag het GRATIS E-book aan.

Alle hierboven genoemde emotie-oliën zijn ook in mooie rollers te bestellen.

Of bestel deze mooie oliën in één keer in een kit!

Alle 6 de prachtige oliën om je emoties beter in balans te brengen bij elkaar in een mooi bewaardoosje.
(Goedkoper dan alles los bestellen)

Handige rollers om mee te nemen in je tas. Alle 6 emotie-oliën bij elkaar.