Workshops gaan weer van start!!

Zo, ik ben er weer klaar voor...jullie ook? De deuren gaan overal weer open en het is tijd om de bezem erdoor te halen. De feestdagen zijn al weer een tijdje achter de rug. Het is januari, zo'n 'stille' maand...nog winter....druilerig weer op het moment. Uitstekende tijd om eens lekker aan de slag te gaan binnenshuis. Maar dan Natuurlijk wel met natuurlijke producten. Ontdek wat je allemaal kunt met soda, zuiveringszout, citroenzuur, castillezeep enz. in combinatie met de mooie oliën van DoTERRA. Nieuwsgierig? Doe mee en geef je op!

Lees meer »

Webshop geopend!!!

Zo, het heeft even geduurd, maar dan heb je ook wat!! De eerste producten staan in de webshop. Aangezien allerlei mensen om mij heen ineens met griepverschijnselen rondlopen, leek het mij een mooi item om apart op de website te vermelden.Want hoe eerder je zelf zorgt dat je weerstand goed op orde is, hoe minder kans dat je geveld wordt door de griep. Even afkloppen, maar hoewel ik tussen de grieperige huisbewoners zit, blijft het bij mij bij keelpijn. De On Guard  is een superproduct, vooral in deze tijd. Kijk dus gauw wat je zelf kunt doen om je gezondheid een boost te geven!!Wil je hierbij tips of advies van mij? Stel je vraag bij de contactpagina.

Lees meer »

Een nieuw begin

Het is altijd spannend om weer iets heel nieuws te beginnen. Wie kent het niet? Een beetje zenuwachtig maar in dit geval wel een hele fijne prikkeling. Ik ben op allerlei manieren orde aan het scheppen in wat ik neerzet. Talpatherapie wordt zo ook duidelijker en mijn natuurlijke producten die ik graag wil delen staan nu op een nieuwe website. 

Lees meer »