Massage

Klachten? Of gewoon pure verwennerij?

Gun jezelf (of een ander) een heerlijke massage

Een ontspannende Aromatouch-massage?

Een ontspannende massage van rug, onderbenen en voeten met 10 verschillende etherische oliën die in lagen worden aangebracht.

Stel je eens voor, ik neem je even mee....

Je komt binnen in een warme, sfeervolle omgeving en wordt vriendelijk naar de massageruimte gebracht. Hier creëren de rustige muziek en de geurende oliën de juiste sfeer om je helemaal over te geven aan de massage. Eenmaal op de massagetafel word je lekker ingepakt in een speciale deken en krijg je warme stenen op je rug om alvast je spieren te laten ontspannen. Met zachte bewegingen (bij deze massages komt geen kracht kijken) ontvang je één voor één de oliën op rug, benen en voeten. Aan het eind blijf je lekker ingepakt nog even nagenieten van deze heerlijke ervaring. Tot slot nog een glas water om je afvalstoffen beter af te voeren.

En krijg je er al zin in?
Maak snel een afspraak zodat je 'totally relaxed' het nieuwe jaar begint...

review van een klant

"Mijn ervaring van en na de massage.
Ik sta altijd open om nieuwe dingen te leren, en te ontdekken. Zo heeft Ilse mij kennis laten maken met haar oliën massage.
De massage zelf was erg aangenaam. Het feit dat Ilse je de geuren even laat opnemen vond ik zelf ook echt een plus punt.
Ze vroeg ook netjes hoe ik de druk van de massage ervaarde.
Na de massage voelde ik mij letterlijk leeg gezogen. Alsof ik op een klein wolkje liep en dus niet helemaal zwaar op de grond.
Ik ervaarde dit als heel apart en uniek.
Ik vond het allemaal bij elkaar super lekker en zou hier zeker vaker gebruik van willen maken."

Of een specifieke 'SYMPHONY OF THE CELLS'-massage?

Een vorm van 'massage' waarbij je 10 oliën ontvangt die allemaal zijn afgestemd op één bepaald systeem van je lichaam, bijvoorbeeld je spijsvertering of je luchtwegen of....

De toepassingen van de Symphony of the Cells, ontwikkeld door Boyd Truman, worden voor specifiekere fysieke en emotionele uitdagingen in het lichaam ingezet waarbij de werking dieper gaat dan bij de Aromatouch. 

Symphony of the Cells (SOC) is een uniek werkende toepassing die helpt bij diverse fysieke en emotionele ongemakken en is gericht op het herstellen van de balans.

Bij een SOC-massage worden 10 verschillende essentiële oliën in een vaste volgorde aangebracht op rug en voeten. Iedere olie heeft zijn eigen werking en functie in het lichaam.. Eerst worden de afvalstoffen en gifstoffen uit je lichaam afgevoerd zodat hierna ruimte komt om je lichaam en geest weer in balans te brengen. (Natuurlijk kun je deze SOC-massage ook als onderhoud inzetten om te voorkomen dat bepaalde klachten terugkomen.)

De toepassingen van de Symphony of the Cells worden in de eerste 2 of 3 weken - afhankelijk van je fysieke en/of emotionele gesteldheid - elke 3 dagen uitgevoerd. Dit om een beter efficiënt gewenst resultaat te bereiken. In overleg met jou bepalen we welk systeem voorrang heeft. Het kan dus zijn dat we kiezen voor de ondersteuning van één bepaald systeem maar het kan ook worden afgewisseld met een andere invalshoek.

Welke massage kies jij?

Protocollen voor Symphony of the Cells

Massage gericht op één bepaald systeem dat je wilt ondersteunen zoals:

 • Hart- en bloedvaten

 • Spijsvertering

 • Luchtwegen

 • Hormonaal evenwicht

 • Neurologisch

 • Cellulair

 • Lymfesysteem

 • Infectieziekten

 • Osteo

 • Onstekingen

 • Zintuigen

 • Emobisch

 • Vergeving

 • Chi

 • Zonnevlecht


Heb je klachten maar geen idee bij welk systeem dit thuis hoort? Of wil je gewoon weten welke verstoringen/klachten horen bij welke massage?
Vraag hier (beschrijving protocollen) het GRATIS E-book aan met alle systemen en hun bijbehorende aandoeningen.

Nog steeds geen idee waar je voor moet kiezen? Geeft niks, ik heb alle benodigde oliën altijd in huis, dus we kunnen terplekke samen kijken wat voor jou op dat moment het beste is.
En bij twijfel kan ik ook nog bij je meten wat jouw lichaam nodig heeft.

NIEUW NIEUW NIEUW

Schaf nu een strippenkaart aan voor 5 of 10 massages. Natuurlijk krijg je korting bij afname hiervan. Bij 5 massages betaal je geen €325,- maar slechts €292,50.
En bij 10 massages betaal je geen €650,- maar slechts €585,- (ofwel 10% korting!!)

Genoten van je vorige massage? Bestel dan hieronder je strippenkaart. Het is een digitale kaart die online komt te staan op een alleen voor jou toegankelijke plek zodat je kunt zien hoe ver je bent met je reeks massages.


Massage strippenkaart

€ 292,50

Massage strippenkaart

€ 292,50

Deze kan voor 5 of voor 10 afspraken gebruikt worden. Maak je keuze bekend hieronder bij de bestelling.

Tegoedbon massage

€ 65,00

Tegoedbon massage

€ 65,00

Bon voor  een rug/voeten massage twv €65,-

Met gebruikmaking van 10 (samen uitgekozen) etherische oliën. 

Omvat:
- 15 min. infrarood warmte
- warmte stenen op de ruggengraat
- hoofd/oren massage voor extra ontspanning
- (min) 45 min. massage van rug en voeten (en onderbenen)
- afsluitend glas zuiverend water