Reactie plaatsen

Reacties

Tim
een jaar geleden

Pas geleden een heerlijke massage gehad van Ilse. Over het algemeen ben ik nooit zo'n fan geweest van massages, maar wilde het toch graag proberen.
Dat Ilse, tijdens therapieën, een veilige en comfortabele sfeer weet te creëren wist ik al. Maar ook tijdens deze massage was dit het geval waardoor ik al snel zeer ontspannen op de massagetafel lag. Dezelfde avond heb ik heerlijk geslapen. De volgende ochtend heb ik sinds heel lang uit kunnen slapen zonder wakker te worden met hoofdpijn. Een aanrader dus en zeker voor herhaling vatbaar.

Yolanda
2 jaar geleden

Naar aanleiding van een cadeaubon boekte ik een massage bij Ilse. Het was weer een hele nieuwe ervaring voor me doordat er ook diverse heerlijke etherische oliën werden gebruikt. Ik voelde mijn lichaam licht en zacht worden. Precies wat ik nodig had.

Masha
2 jaar geleden

Heerlijk! Even wegdwalen van de dagelijkse dingen. De verschillende oliën die gebruikt worden bij de massage worden gekozen op basis van mijn behoefte of mood. Telkens weer een heerlijke mix die zorgt voor verlichting en verzachting. Aandacht, passie voor haar vak en een fijne ambiance: top!

Ada van Walsum
2 jaar geleden

Ik heb een heelijke symphony of the cells genomen. Eerst de warme stenen die mij al rustig maakten. 10 heerlijk geurende oliën die op een zachte heerlijke manier aangebracht worden.
Zalig heel zacht muziekje op de achtergrond maakten dat ik zo vertrokken was naar een ander (beter en prachtig) niiveau.
En de massage werkt door tot nu. Ik voel me minder gestresst en slaap diep en vast.

Voor de kosten hoef je t niet te laten, ik zeg doen!

Ada

Loes de Vries
3 jaar geleden

De massage van Ilse is een echte aanrader , heel ontspannend in een fijne rustige ruimte met een heerlijke geur en fijne muziek.
De etherische olie werkt diep in op je lichaam zelfs de dag erna heb ik er nog van genoten .
In combinatie met de therapie bij Ilse wordt je weer 1 met je lichaam en geest.Een super cadeau voor jezelf !!

Heleen van der Linden
3 jaar geleden

gisteren een heerlijke massage gekregen van Ilse met oliën die, in dit geval, specifiek werkzaam zijn op het emotionele vlak. In een rustige omgeving met alleen rustgevende muziek op de achtergrond is dit zo'n bijzondere ervaring , een massage met de etherische oliën die Ilse gebruikt. De oliën zijn rustgevend en hebben een zeer aangename geur . Met elke olie, waar Ilse gebruik van maakt, laat zij je eerst kennismaken, door ze je, terwijl je op de massage tafel ligt, te laten ruiken. Na afloop voelde ik me als herboren, heerlijk ontspannen en verfrist. Ook "the day after "voel ik mij nog steeds verfrist. Ik ga deze massage behandeling zeker vaker laten doen. Ik zou hem iedereen aanraden, dit is echt een cadeau aan jezelf !

Karel Hogendijk
3 jaar geleden

Ik heb bij Natuurlijk voor mij een heerlijke aftershave gekocht
Geheel naar eigen wens als je een bepaalde geur lekker vind dan kan deze er aan worden toegevoegd
Als je in de gelegenheid bent zoals ik heb gedaan kan je een afspraak maken om uit een groot aantal geuren te kiezen
Zeker een aanrader
Ga zeker meer producten van haar afnemen

Rating: 4.5 sterren
4 stemmen