'Luchtjes'

'Daar zit een luchtje aan' dat kun je wel zeggen van de oliën van DoTerra. Omdat de oliën zeer geconcentreerd zijn is de geur vaak sterk. Hoe je de oliën ook gebruikt, je hebt altijd maar heel weinig nodig. Een enkele druppel is vaak al genoeg.

Je kunt je zo voorstellen dat een aantal geuren zich ook uitstekend leent om als 'parfum' te gebruiken. Af en toe brengt DoTerra zelf een parfum op de markt, zoals Volana, maar deze is slechts tijdelijk beschikbaar.
Maar er zijn veel geuren - denk aan Lavendel - die niet alleen handig in gebruik is maar ook lekker om in een roller voor je plezier wat te smeren. En zo zijn er heel veel rollers (door DoTerra touch genoemd) verkrijgbaar met bloemengeuren. 

Ook hier is er weer veel mogelijk om natuurlijk je eigen geur samen te stellen tijdens de verzorgingsworkshop.


PERFUME SPRAY

Ongerept en spectaculair, het magische eiland Madagaskar is de thuisbasis van duizelingwekkende landschappen, adembenemende natuurlijke schoonheid, en 's werelds meest unieke flora en fauna. De kusten van dit idyllische eiland zijn gewassen door helder turquoise water en de lucht is geurig met de geur van exotische bloemen. Het toppunt van romantiek, Madagascar is de inspiratie voor doTERRA's personal geur, Volana. Gemaakt met CPTG™ essentiële oliën, geurnoten van Ylang Ylang, Gardenia, Patchouli en Vetiver blend voor een inspirerende caleidoscoop van geuren.

Een heerlijke frisse eau de parfum, speciaal ontworpen voor de moderne vrouw. De fragrance is een fris bloemenboeket van magnolia, jasmijn en witte lelie. Warme, muskusachtige houtsoorten zijn toegevoegd om een zachte en vrouwelijke geur te creëren.

ROLL-ON