WeeRstand verhogen

Vroeger werd er gezegd: "... de R zit weer in de maand". Voor de jongere generatie is deze uitspraak vaak onbekend. Maar waar het om gaat niet. Vanaf septembeR krijgen we vaak te maken met een verandering van het weer. De lucht wordt kouder en droger wat voor het griepvirus ideale omstandigheden zijn om te overleven. Bovendien worden onze slijmvliezen in de neus in deze periode minder goed doorbloed wat ons juist weer vatbaarder maakt. Dus 1 + 1 = verhoogde kans op een virusje op te pakken. 
Je kunt een dergelijke virus natuurlijk bestrijden met allerlei middeltjes maar nog mooier is het om je weerstand goed op peil te houden of zelfs juist nu een boost te geven. Dus: R in de maand? WeeRstand opkrikken!!
Hoe dan? De middelen op deze pagina kunnen je een zetje in de juiste richting geven. 


Een maand lang een boost geven aan je lichaam door middel van een toegespitst plan van aanpak? Dat kan...


Liever precies weten wat je lichaam nu nodig heeft? Maak een afspraak voor een iTovi-scan. In een paar minuten wordt zichtbaar waar jouw lichaam op dit moment ondersteuning nodig heeft.


Zelf een aantal producten aanschaffen om je weerstand op peil te houden? Kijk hieronder. Waarom precies deze? Vraag mijn gratis E-book (aan en je hebt meteen een mooi naslagwerkje voor huis-tuin-en-keuken-ongemakken)

Waarom precies deze? Vraag mijn gratis E-book (Je Eigen Huisapotheek) aan en je hebt meteen een mooi naslagwerkje voor huis-tuin-en-keuken-ongemakken.

Een gezonde 'shot' om je dag mee te beginnen

Veel dranken van Forever hebben als basis pure gestabiliseerde aloë vera gel, die het lichaam voorziet van rijke voedingsstoffen, voor een gezonde aanvulling op de dagelijkse voeding. 

Deze dranken hebben een positieve uitwerking op de spijsvertering en zorgen voor een goede opname van vitaminen en mineralen. Dagelijks gebruik van deze dranken draagt bij aan een energieke en gezonde levensstijl. De dranken zijn in verschillende variaties te verkrijgen.