Massage/meting en meer...


De etherische oliën zijn zo veelzijdig in hun gebruik, ongelooflijk gewoon. Wat dacht je van een heerlijke massage met 10 verschillende oliën speciaal afgestemd op wat jij nodig hebt? Of eerst een meting met de iTovi-scan om te zien welke oliën je wellicht in kan nemen of smeren om je lijf en je gemoed te ondersteunen?

iTovi-scan

slechts €25,-

Massages

€60,- voor 5 kwartier

Wat kun je nog meer doen met de etherische oliën?

DIY-workshops

deelname €15,-

Meditatierondje

Webshop

v.a. €10,-

(0)DE (AAN DE) NATUUR ALS BASIS

Aloë Vera producten

Etherische oliën

De Forever producten

Alle producten van Forever Living Products zijn gemaakt uit de sappen van de Aloë Veraplant. Deze cactusachtige plant groeit in droge gebieden en heeft de bijzondere eigenschap dat het mineralen en andere waardevolle voedingsstoffen uit de grond kan halen en op kan slaan. De grote bladeren van de plant bevatten gel die gevuld is met vele vitale stoffen die een heilzame werking kunnen hebben, waaronder vitamines, mineralen en enzymen. Deze werken versterkend en brengen ons lichaam weer in balans.

IASC-certificaat

Om de kwaliteit te waarborgen, beheert en controleert Forever het gehele productieproces. Forever heeft als eerste bedrijf ter wereld het IASC-certificaat heeft verworven. Met de producten van Forever Living kun je er dus zeker van zijn dat je iets aanschaft of gebruikt met een hoge kwaliteit en puurheid.

De DoTerra producten

Wanneer je de geur van dennenbomen, lavendel of een citroen ruikt, ervaar je de krachtige, natuurlijke aroma's.
In de natuur komen essentiële oliën voor in de wortels, stengels, bladeren, hars, bloemen en schil van planten. De planten gebruiken deze oliën om zichzelf te beschermen tegen bedreigingen van buitenaf.
Door onder andere destillatie, ontstaat er een krachtig, zuiver, werkzaam en doeltreffende olie waarmee je jouw welzijn van en dat van je dierbaren positief kunt beïnvloeden.

CTPG-certificaat

Met behulp van geavanceerde technologieën en met medewerking van wereldberoemde chemici test
DoTERRA elke partij essentiële olie.
Wanneer de CPTG-status (Certified Pure Tested Grade) aan een olie is toegekend, weet u zeker dat de olie zuiver, krachtig en effectief is.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.
Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Jan de Jong
3 jaar geleden

Ik heb al een tijd last van mijn prostaat en mijn rug is ook niet meer wat het vroeger was.
Op aanraden heb ik bij Natuurlijk Voor Mij een massage ontvangen.
Ze noemen het SYMPHONY OF THE CELLS. Er wordt gebruik gemaakt van diverse soorten etherische olie afgestemd op jouw klachten en of behoefte.
Dus voor mij was dit voor spieren en gewrichten en mijn urinewegen
Na afloop man de massage was ik heerlijk ontspannen en een heerlijke bijkomstigheid: de oliën ruiken ook nog eens heerlijk.Mijn rug voelde een stuk soepeler en ontspannen aan.
En nadat ik thuis ben gekomen en naar bed ben gegaan viel het me de andere morgen op dat ik helemaal niet wakker ben geworden om naar het toilet te gaan.Wat de laatste tijd minimaal 2 tot soms 3 keer op een nacht nodig is. Heel vervelend.
Ik heb een rollerflesje met de gebruikte olie gekocht om deze elke dag op mijn ruggegraat aan te brengen als een soort onderhoud. Ik ga regelmatig een massage boeken om het goede resultaat bij te houden.
Het is afgezien van de goede werking een feestje voor je zelf om deze massage te krijgen.

Heleen van der Linden
3 jaar geleden

deze massage is zo heerlijk ! Verfrissend en ontspannend. " The day after"voel ik nog steeds de positieve werking van de massage op mijn lijf , heerlijk !

Rating: 4.3333333333333 sterren
3 stemmen